Andrea van der Werf

Mijn naam is Andréa van der Werf en ik ben gediplomeerd (KNAU) hardlooptrainer. Hardlopen doe ik zelf met veel plezier. Ik heb afstanden gelopen van 5 km t/m een aantal marathons. Regelmatig gaan mijn man (ook een fanatieke renner) en ik naar het buitenland voor een citytrip met een halve marathon, meestal in Scandinavië.


Naast het hardlopen zit ik ook regelmatig op mijn MTB voor een leuke rit of maak ik lange wandelingen. Het is heerlijk om buiten te sporten, van de natuur te genieten, je hoofd leeg te maken, werken aan je gezondheid en genoeg energie te hebben voor de rest van de dag.

Ik heb vele jaren hardlooptrainingen gegeven bij een atletiekvereniging en daarnaast regelmatig voor diverse loopclinics en bedrijven op verschillende loopniveau’s. Later heb ik een eigen loopschool gerund in Amersfoort. Elk jaar ga ik naar bijscholingen georganiseerd door o.a. de Atletiek Unie.


Na een pauze van ruim een jaar heb ik heel veel zin om weer te starten met het geven van wandel- en of hardlooptrainingen, nu voor Hardlopen Amersfoort. Ik vind het een uitdaging om met name beginners, maar ook de gevorderde lopers op een
veilige, afwisselende en met veel plezier te leren en laten hardlopen. Of heerlijk wandelen als hardlopen een stap te ver is. Graag wil ik mijn kennis en plezier met jullie delen!


Tot binnenkort op de trainingen!

Rooster

Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.